Invitaţie Salonul Calului 2015, ediția a IV-a

Cel mai mare eveniment sportiv de echitaţie din România se transformă într-un Circuit ecvestru, începând cu 24 aprilie, în cadrul evenimentului organizat de Clubul de echitaţie Equestria la Tâncăbești.

Pe parcursul celor trei zile de concurs, probele sportive se vor adresa atât profesioniştilor, cât şi amatorilor, sportivilor debutanți, juniorilor şi copiilor. Aceştia vor participa la 14 probe de sărituri peste obstacole cu diferite bareme: probe cu baraj, probe de ştafetă, probe de ȋndemânare călare, probe la cronometru.

Momentele care vor face deliciul publicului sunt Proba în oglindă cu ponei sau Ștafeta cu urmărire.

Etapa se va încheia cu Trofeul Jockey Club – cea mai dificilă probă, de nivel B, cu baraj la cronometru. Valoarea totală a premiilor se ridică la 180.000 lei.

Organizatorii evenimentului: Ozana Moraru – președintele Clubului Equestria și organizator al evenimentului sportiv, Constantin Avramescu și Dan Fortunescu – Aron – vicepreședinți Jockey Club Român, Cristian Țopescu – jurnalist și comentator sportiv.

Vă așteptăm de vineri, 24 aprilie, până duminică, 26 aprilie, la Clubul de echitație Equestria Tâncăbești (DN1, București Ploiești, km.17). Găsiți aici programul competiției: www.salonulcalului-equestria.ro.