Însărcinatul cu afaceri al SUA ad-interim Dean Thompson înmânează atelierului de pânză Premiul „Antreprenorul lunii aprilie”

Însărcinatul cu afaceri al SUA ad-interim Dean Thompson va participa joi, 30 aprilie, ora 09:45 la Librăria Cărtureşti din strada Pictor Arthur Verona, 13-15,  la ceremonia de premiere a Antreprenorului lunii aprilie.

Prin programul “Antreprenorul lunii”, Ambasada SUA promovează în 2015 persoanele şi companiile din România care au înţeles potenţialul unei idei noi, iar apoi au venit cu o abordare plină de curaj, menită să transforme ideea în realitate.

Atelierul de Pânză este o întreprindere socială care se autosusţine şi care îşi propune să reducă prezenţa deşeurilor din mediul înconjurător în paralel cu oferirea unor şanse de angajare unor categorii defavorizate a populaţiei.

Vă rugăm să confirmaţi prezenţa la eveniment până miercuri, 29 aprilie, ora 15:00, la adresa valicanc@state.gov.

* * *

Nominalizările pentru „Antreprenorul lunii” se pot trimite la RomanianEntrepreneur@state.gov. Mai multe informaţii despre program puteţi găsi la: http://romania.usembassy.gov/media/pr-12102014.html

Pentru noutăţi şi alte informaţii, urmăriţi-ne pagina de Facebook, la facebook.com/bucharest.usembassy şi contul de Twitter Ambasada SUA.