Ferrari va construi un parc de distracţii în Spania

Sebastian Vettel a pus piatra de temelie a viitorului parc de distracţii „Ferrari Land” care va fi construit în Spania. Pilotul german, de patru ori campion mondial, a vorbit şi despre Marele Premiu al Barcelonei care va avea loc în acest week-end. Sebastian Vettel a venit la ceremonia simbolică într-un bolid Ferrari. Alături de directorul echipei italiene, Maurizio Arrivabene, şi preşedintele parcului de distracţii, Arturo Mas Sarda, Vettel a plasat piatra de temelie care va fi şi monumentul viitoarei construcţii. Costurile totale ale parcului de distracţii se vor ridica la peste 100 de milioane de euro. „Muncesc şi fac ceva zi de zi pentru generaţia următoare. Şi cred că acest proiect, datorită autorităţilor locale care l-au susţinut, va oferi următoarelor generaţii multe zâmbete şi fericire”, a declarat directorul echipei Ferrari, Maurizio Arrivabene.
După ceremonie, Sebastian Vettel a vorbit despre lupta din acest sezon dintre Ferrari şi Mercedes. Germanul susţine că va da totul pentru a obţine cât mai multe victorii şi a deveni din nou campion mondial.
„Am avut un start de sezon puternic, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Avem mult de recuperat. Sper să avem parte de mai mult noroc în acest week-end”, a spus Vettel. Marele Premiu al Spaniei va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni, în Barcelona. După patru etape disputate în Formula 1, lider în clasamentul piloţilor este britanicul Lewis Hamilton, cu 93 de puncte. Acesta este urmat de Nico Rosberg, cu 66 de puncte, în timp ce Sebastian Vettel este pe trei, cu 65 de puncte.

www.publika.md – 8 mai