“E nevoie de unul ca sa iertam, dar intotdeauna de DOI pentru adevarata impacare” este mesajul celui mai nou single al Andreei Banica, “Doi”, feat. Kaira, o piesa despre prietenie, greseli, dragoste si regasiri

Andreea BanicaUntitled (3) lanseaza “Doi”, o poveste cinematografica spectaculoasa, o poezie vizuala despre una dintre cele mai importante valori ale existentei: prietenia.
In pragul verii, anotimpul marilor intalniri, al aventurii si povestilor in Doi, cel mai nou single al Andreei spune, intr-o maniera filmica, povestea unei prietenii de-o viata, plina de momente definitorii, de incercari, de confruntari, pentru ca in final sa triumfe, mereu, dragostea.

Este, spun eu, clipul cu cea mai multa emotie din toata cariera mea. Piesa are o profunzime de sound si de mesaj absolut remarcabile si toata constructia vizuala din jurul ei duce povestea mai departe si completeaza minunat toata emotia si sensibilitatea versurilor”, declara Andreea.

Istoria celor Doi prieteni care cresc, se maturizeaza, depasesc provocarile vietii impreuna este spusa de artista din ipostaza de povestitor-Cosanzeana, zana a dragostei, intr-un spatiu edenic.

Am avut cea mai buna echipa de creatie pentru acest clip: alaturi de echipa de la Cat Music au fost fetele de la Antz, care au gandit conceptul si povestea clipului, regizorul Dan Petcan. Am avut privilegiul sa lucrez alaturi de cei mai buni profesionisti de pe piata si rezultatul clipului e unul pe masura”, adauga Andreea.

Emotia vizuala a clipului este inspirata de “tremolo”-ul si estetica creatiilor din cultura pop asiatica, din poezia vizuala sud-coreana si japoneza si de instalatiile cu flori suspendate ale artistei londoneze Rebecca Louise Law.

In povestea Doi sunt in personajul unui spirit magic, al unei zane care crede in forta indestructibila a dragostei si prieteniei, dincolo de provocarile vietii si care, in final, stie ca ‘unu si cu unu fac doi/e de-ajuns sa nu privim inapoi/uneori mai dam de griji si nevoi/viitorul depinde de noi”, spune artista.

O coproductie Cat Music si Kazibo Music, piesa “Doi” este o colaborare a Andreei Banica cu artista Kaira si este compusa in studiourile Kazibo.