Şoferii au acum posibilitatea să plătească taxa de pod din aplicaţia Auto.ro

Bucureşti, 29 mai 2015 – Şoferii pot achita taxa de pod de la Feteşti-Cernavodă prin intermediul aplicaţiei de mobil Auto.ro şi pot trece liber, fără să mai aştepte la barieră.

 

Taxa de pod_homeServiciul „Taxa de pod” din aplicaţia Auto.ro permite utilizatorilor trecerea liberă a podului de la Feteşti-Cernavodă pe benzile fără barieră şi plata tarifului prin SMS. Astfel, şoferii nu trebuie să mai oprească la staţia de taxare aflată pe prima bandă, unde se realizează plata cash.

Procesul de plată a taxei de pod din aplicația de mobil Auto.ro este simplu, rapid și sigur: șoferii completează numărul de înmatriculare şi categoria autovehiculului, achită prin SMS, apoi primesc confirmarea instantaneu tot prin SMS.

Peajul este valabil pentru o singură trecere şi se poate achiziţiona înaintea trecerii sau cel târziu până la ora 23:59:59 a zilei următoare trecerii.

Aplicația Auto.ro este extrem de utilă şoferilor care doresc să achite contravaloarea tarifului de trecere pod oriunde s-ar afla, făcând economie de timp și evitând situațiile unor eventuale amenzi.

Taxa de pod se achita prin SMS din reţelele Vodafone, Orange, Telekon sau DigiMobil. Auto.ro nu percepe taxă suplimentară pentru serviciul plată taxă de pod. Serviciul este disponibil momentan pentru trecerea de la Feteşti – Cernavodă urmând ca într-o fază următoare, să fie extins şi la alte poduri de trecere.

Despre aplicația Auto.ro

Din aplicaţia de mobil Auto.ro şoferii pot realiza o serie de plăţi auto: taxă de pod, amendă de circulaţie, rovinietă, rca, parcare, asistenţă rutieră. Se instalează gratuit, a ajuns la peste 400.000 de instalări şi are în Google Play și App Store peste 4.000 de recenzii.

Auto.ro powered by Vodafone este cea mai populară aplicație auto din România și deține mai multe premii câștigate în cadrul competițiilor de profil, fiind desemnată aplicaţia numărul 1 pentru şoferi. Oferă servicii utile oricărui utilizator de smartphone, funcțional cu sistem de operare iOS sau Android:

  • Plăti auto: Taxă de pod, Amendă, Rovinietă, RCA, Parcare, Asistenţă rutieră
  • Mașina mea: se primesc alerte atunci cand expiră Rovinieta, RCA, ITP, Casco, etc.
  • Cerere Service: se primesc oferte de reparație a mașinii, revizie sau ITP
  • Locații auto: benzinării, service-uri, spălătorii, vulcanizări, ATM-uri, etc.
  • Mașini noi și second hand: peste 20.000 de anunțuri.

Auto.ro app pentru Android: http://bit.ly/up-gplay

Auto.ro app pentru iOS: http://bit.ly/up-iPhone