LSRS prelungește înscrierile la ”SMART Internships” 2015

Liga Studenților Români din Străinătate(LSRS) informează studenții și absolvenții români cu studii în străinătate că termenul limită de depunere a candidaturilor pentru cea de a treia ediție a proiectului “LSRS SMART Internships” a fost prelungit până la data de 7 iunie 2015.

Înscrierea în cadrul proiectului. Termenul limită de înscriere în cadrul programului SMART Internships se prelungește până la data de 7 iunie 2015. În acest interval, stundenții români cu studii în străinătate, sau proaspăt abslovenți, se pot înscrie în cadrul programului prin completarea formularului de înscriere de pe site-ul proiectului:  http://haiacasa.lsrs.ro/procedura-de-aplicare/ .

De asemenea, fiecare candidat va trimite un CV actualizat (în limba engleză sau română) și o scrisoare de motivație (în limba engleză sau română) de aproximativ 500 de cuvinte, către adresa de e-mail haiacasa@proiecte.lsrs.ro , cu subiectul SMART Internships.

Stagiile „SMART” vor fi derulate în perioada vacanței universitare și vor avea o durată de una până la trei luni, cu posibilitatea de prelungire în funcție de circumstanțe. Anunțarea candidaturilor câștigătoare va avea loc în perioada 18-26 iunie 2015.

Instituții participante. Vă reamintim faptul că, aflat la cea de-a treia ediție, programul „SMART Internships” pune la dispoziția tinerilor cu experiență academică internațională stagii de practică în următoarele insituții fidele proiectului încă de la ediția anterioară: Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Ministerul Tineretului și Sportului, Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității, Institutul European din România, Centrul Europe Direct București, Institutul “Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni, Camera Deputaților, Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale, Institutul Național de Statistică, dar și alte instituții ce se vor alătura pe parcurs și vor fi făcute cunoscute ulterior.