Ziua ONG-urilor deschise

Vineri, 19 iunie, cu ocazia Festivalului Italian organizat in perioada 13 mai – 23 iunie de catre ICE – Institutul Italian pentru Comert Exterior, sub patronajul Ambasadei Italiei la Bucuresti si in colaborare cu Institutul Italian de Cultura, Comitetul Asociatiilor si ONG-urilor din Romania (C.I.A.O Romania) organizeaza “Ziua ONG-urilor Deschise”.

Cu aceasta ocazie, mai multe asociatii si ONG-uri constituite de cetateni italieni in Romania, membre ale comitetului C.I.A.O Romania, isi vor deschide portile si iti vor oferi posibilitatea de a le vizita si a fi voluntar pentru 1 zi in cadrul sediului lor!

Daca esti interesat de o astfel de experienta si ti-ar placea sa vizitezi una dintre asociatiile C.I.A.O Romania pentru a descoperi numeroasele activitati pe care acestea le desfasoara cu beneficiarii lor (persoane cu dizabilități, bătrani, victime ale traficului de persoane, persoane seropozitive, animale abandonate, migranți și copii cu tulburări de dezvoltare sau copiii ai străzii etc.), consulta lista asociatiilor inscrise mai jos si trimite-ne pana in data de 15 iunie 2015 un e-mail pe adresa comitato.ciao@gmail.com, specificand numele asociatiei pe care ti-ar placea sa o vizitezi.

Asociatiile pe care le poti vizita cu ocazia “Ziua ONG-urilor Deschise” si locatia lor sunt:

Asociatia Acuma – Strada Stramoşilor 1A, Sector 6, Bucuresti, Romania.

Asociatia Curtea Culorilor – sat Sârbova nr. 161, comuna Racovița, judetul Timiș, Romania.

Asociatia Don Orione Bucuresti – Bulevardul Eroilor 124-126, Voluntari, Ilfov, Romania.

Asociatia Mladita – sat Ciocanari, judetul Dambovita.

Fundatia Parada – Strada Bucur nr. 23, Sector 4, Bucuresti.

Asociatia Save the Dogs and Other Animals Romania – Strada Medgidiei nr. 1, Bl. H4, Sc. C, Ap. 52, Cernavoda, judetul Constanta, Romania.

Asociatia Serviciul Apel – Soseaua Mihai Bravu nr. 329, Sector 3, Bucuresti, Romania.

Mai multe informatii despre fiecare asociatie in parte poti descoperi printr-un simplu click pe numele lor sau consultand site-ul nostru http://www.ciaoromania.ro/.