Declaraţie a preşedintelui Consiliului Naţional al PSD, Rovana Plumb

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Rovana Plumb, a afirmat azi că vizita premierului Victor Ponta în Azerbaidjan, criticată de opoziţie, a fost una normală, de susţinere a sportivilor români care participă la Jocurile Europene. Într-o declaraţie făcută la Budapesta, unde a participat la Congresul socialiştilor europeni, Rovana Plumb a mai spus că relaţiile instituţionale dintre Guvern şi Preşedinţie sunt bune.

Rovana Plumb: A fost o acţiune guvernamentală prin care şi-a exprimat guvernul solidaritatea şi susţinerea echipei de sportivi din România. În ceea ce priveşte informarea, sunt convinsă că, aşa cum a şi spus premierul până acum, relaţiile instituţionale între Preşedinţie şi Guvern sunt unele foarte bune.

Realizator: Declaraţia Rovanei Plumb a fost făcută după ce PNL a criticat decizia premierului Victor Ponta, de a participa la un eveniment boicotat de liderii europeni. La ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene din capitala Azerbaidjanului au fost prezenţi preşedinţii Rusiei, Belarusului şi Turciei.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 13 iunie