Aviz favorabil raportului de execuţie bugetară al SRR pentru anul 2014

În şedinţa de ieri, Comisia pentru buget, finanţe şi bănci a Camerei Deputaţilor a dat în unanimitate aviz favorabil raportului de execuţie bugetară al SRR pentru anul 2014.

Preşedintele Director General al Societăţii Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu, a ţinut să precizeze că anul 2014 a fost cel mai bun din punct de vedere financiar, începând din decembrie 1989.

Perioada 2013 – 2014 a adus creşteri în toate sectoarele, iar Radio România a devenit, astfel, lider de piaţă la nivel naţional, urban şi în municipiul Bucureşti.

Profitul pe anul 2014 a fost de 7,7 milioane lei, iar instituţia nu are credite şi nu înregistrează întârzieri la plata facturilor, a mai afirmat Ovidiu Miculescu.

Totodată, Radioul public este parte a mai multor organizaţii internaţionale de profil şi în contextul instituţiilor similare din alte ţări, reprezintă un exemplu de bune practici.

Parlamentarii din Comisia buget, finanţe şi bănci a Camerei Deputaţilor au felicitat Societatea Română de Radiodifuziune pentru echidistanţa politică, dar şi pentru calitatea emisiunilor culturale.

Raportul SRR primise anterior aviz favorabil şi de la Comisia pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital a Senatului României.

RADOR (17 iunie)