Faza pilot a programului educaţional „Atelierul micilor bucătari”, derulat sub sloganul „Gătim gustos şi sănătos!” , care promovează arta gătitului în rândul elevilor din ciclul primar, şi-a premiat primii 22 de absolventii.
„Suntem încântaţi de reuşita „atelierelor micilor bucătari” în care sustinem tradiţiile culinare, importanţa meselor pregătite în familie sau alături de cei dragi. În toamnă ne dorim să continuăm acest program în mai multe şcoli din Buzău şi Bucureşti”, a declarat Bogdan Grama, Director General Aaylex Group.
Dezvoltat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău, programul a inclus 4 cursuri de gătit, susţinute de un bucătar cu experienţă. Echipa Fundaţiei PRAIS, împreuna cu voluntarii Aaylex şi Avicola Buzău – iniţiatorii proiectului, au găzduit 22 de copii din clasele a 2-a şi a 3-a ale Şcolii Gimnaziale „Nicolae Titulescu” din Buzău, împreună cu cadrele lor didactice coordonatoare.