Orchestra Naţională Radio va susţine un concert în Piaţa „George Enescu”

Orchestra Naţională Radio va susţine un concert în aer liber, în această seară, de la ora 20:00, în Piaţa „George Enescu” din capitală. Despre programul serii are detalii, directoarea Centrului Cultural Media, Oltea Şerban Pârâu.

Oltea Şerban Pârâu: Piaţa „George Enescu” la Bucharest Music Film Festival, aşa cum v-a obişnuit Orchestra Naţională Radio va cânta în aer liber. De data aceasta un program Mozart, inspirat de filmul „Amadeus”, dirijat de Gabriel Bebeşelea. Aşadar, dacă aveţi drum pe acolo îi puteţi revedea, în aer liber, cu intrarea liberă, în festivalul organizat de ARCUB. De ce am vorbit despre asta? Pentru că este vară şi ne gândim şi la acest tip de manifestări în aer liber care aduc atât de multă popularitate muzicii clasice.

Realizator: Concertul din această seară face parte din Bucharest Music Film Festival, eveniment organizat de ARCUB. În următoarele zece zile, vor avea loc în Piaţa „George Enescu” concerte cosmopolite în cadrul cărora muzica clasică se amestecă armonios cu cea contemporană.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 26 iunie