O vară spectaculoasă la Radio România Cultural

RRC-Vama VecheDacă la final de sezon Radio România Cultural şi-a ţinut ascultătorii conectaţi la cele mai importante evenimente culturale ale perioadei, deplasându-se pentru a lua în direct pulsul Festivalului Internaţional de Film Transilvania de la Cluj sau a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, ştafeta pentru perioada estivală s-a predat la Vama Veche, loc cu multă încărcătură sentimentală dar şi culturală pentru mulţi dintre ascultătorii noştri, dar şi pentru artişti sau oameni de cultură.
Vara vine cu o ofertă de petrecere a vacanţei de nerefuzat. Ascultătorii Radio România Cultural vor avea bilet garantat la unele dintre cele mai importante spectacole de teatru, muzică, poezie, care se vor regăsi în grila postului mai mult decât oricând în zilele de la sfârşitul săptămânii. „Spectacole de colecţie”, „Discurile Radio România”, „Teatru Radiofonic”, „Muzica anilor-concerte live”, „Mari actori de comedie”, „World music” sunt doar câteva dintre emisiunile care vor face ca Radio România Cultural să fie o mare scenă în FM.
Cele mai ascultate programe de actualitate de la Radio România Cultural – „Espresso” și „Dimineața Crossover” vă vor acompania diminețile de vară din 29 iunie și până în septembrie, ținându-vă la curent cu principalele evenimente culturale ale sezonului estival.
„Amor sonor” este o emisiune de care nu poţi decât să te indrăgosteşti, căci cele mai frumoase melodii dedicate iubirii din toate timpurile se vor auzi pe frecvenţele Radio România Cultural de luni până vineri, de la ora 13.15.
„Ascultă vocile de azi” va avea ca invitate, în fiecare marți, de la ora 20,00, personalităţi ale vieţii culturale şi publice româneşti de prim rang, din cele mai diferite domenii şi arii de interes, aflate la momentul maturităţii lor creatoare şi în plină afirmare pe diferitele scene ale culturii româneşti.
Grila de vară a postului Radio România Cultural se va auzi, din 29 iunie și până în luna septembrie, pe toate frecvențele FM naționale, online pe www.radioromaniacultural.ro și pe aplicațiile mobile descărcabile gratuit din AppStore și GooglePlay.

RADOR (29 iunie)