RRA: Conferinţa Internaţională „Media 2020”

15. Foto. Media 2020Audio-vizualul din Europa, Asia, America de Nord şi Australia, devansat de tehnologia momentului, trebuie să se adapteze noilor cerinţe de pe piaţa media. Aceasta este una dintre concluziile discuţiilor de astăzi de la Conferinţa Internatională „Media 2020”, organizată la Bucureşti de Uniunea Audiovizualului din Asia Pacific şi Radio România. Preşedintele Director General al Societăţii Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu, s-a declarat convins că audiovizualul internaţional va găsi formulele potrivite pentru a face faţă acestei noi realităţi:
Ovidiu Miculescu: „Cred că, în pofida tuturor acestor performanţe tehnice, spiritul televiziunii şi al radioului este pe mâini bune, adică majoritatea vorbitorilor – şi sunt oameni cu experienţă extraordinară, oameni care conduc organizaţii, oameni care au o viaţă lungă în media – toţi, direct sau printre rânduri, au exprimat acest lucru, indiferent de cât de puternic este asaltul tehnologiei, spiritul radioului şi al televiziunii e pe mâini bune”.
Conferinţa „Media 2020”, care se desfăşoară timp de două zile la Bucureşti, reuneşte, în premieră, reprezentanţii mai multor posturi publice de radio şi televiziune din Europa şi Asia. Mai multe amănunte despre temele dezbătute astăzi la această conferinţă puteţi afla, după Radiojurnal, în emisiunea „Agenda Globală”.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (30 iunie)