Untold Festival continuă la Cluj-Napoca

Cel mai aşteptat eveniment muzical al anului din România – Untold Festival – continuă astăzi la Cluj-Napoca. Până duminică, în ultima zi a manifestării, organizatorii mizează pe prezenţa a cel puţin 250 de mii de spectatori la concertele ce vor fi susţinute pe cele opt scene pregătite în oraş. Azi urcă pe scenă Avicii, mâine mixează Armin van Buuren, iar David Guetta va anima atmosfera în ultima zi a festivalului. Proiect major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului, Untold Festival beneficiază de una dintre cele mai bune echipe de sunetişti. Ieri, în prima zi a festivalului, tineri români şi străini s-au bucurat de spectacolul oferit de vedete precum Dimitri Vegas&Like Mike, ATB şi Fedde le Grand. Corespondentul RRA, Cludiu Pădurean, a stat de vorbă cu câţiva dintre cei prezenţi.

-: Îmi place Like în primul rând. Sunt nume mari care vin, care cu siguranţă nu vor mai veni curând.

-: Este un moment deosebit pentru oraşul nostru. Avem o sumedenie de musafiri cu ocazia acestui mare spectacol. Este mult tineret, este frumos, ne place, este cool.

Realizator: Organizatorii au avut în vedere amenajarea de baruri pentru servirea răcoritoarelor, a unor zone de umbră. Ordinea publică pe timpul Festivalului este asigurată de 400 de poliţişti.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 31 iulie