Liderii liberali se întâlnesc cu toate organizaţiile judeţene ale partidului în vederea alegerilor locale

Liderii PNL au început să se pregătească pentru alegerile locale de anul viitor. În acest sens vor lua ţara la pas şi vor discuta cu reprezentanţii filialelor din teritoriu. În perioada imediat următoare este vizată zona Moldovei. Alina Stănuţă ştie mai multe.

Reporter: Liderii liberali se întâlnesc în această vară cu toate organizaţiile judeţene ale partidului după ce săptămâna ce tocmai se încheie co-preşedinţii Alina Gorghiu şi Vasile Blaga au vizitat filialele din zona Olteniei şi Munteniei, în perioada următoare atenţia se mută către filialele din Moldova. Co-preşedintele Alina Gorghiu pune accentul pe mobilizarea şi organizarea filialelor judeţene în vederea alegerilor locale de anul viitor.

Alina Gorghiu: Până la sfârşitul lunii august finalizăm toată zona Moldovei, să fie Iaşi, Botoşani, Vaslui, o să ajungem şi în Suceava, la Gura Humorului şi nu numai pentru proiectele prioritare, pentru sesiunea parlamentară din toamnă şi tot aşa o să le luăm iar de la capăt şi iar până când vom vedea că 100% organizaţiile sunt mobilizate, că avem finalizată lista de candidaturi şi tot ceea ce îmi doresc este să transmit toată această stare care presupune mobilizare, care presupune nevoia de organizare până la ultimul membru al PNL din ultima filială.

Reporter: Temele de discuţie vizează, aşa cum spunea şi liderul PNL Alina Gorghiu, alegerile locale de anul viitor, sesiunea parlamentară care începe în septembrie, dar şi probleme punctuale cu care se confruntă organizaţiile judeţene.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 2 august