Revista Vanity Fair a publicat un clasament al celor mai bine îmbrăcate personalități din lume în 2015

Samantha Cameron - www.staragora.com
Samantha Carmeron – www.staragora.com

Revista americană Vanity Fair a publicat clasamentul celor mai bine îmbrăcate personalități din lume în 2015, care este dominat de britanici, anunţă publicaţia pe site-ul său. Pe prima poziţie, în acest clasament, în rândul femeilor, s-a situat Samantha Cameron, soția premierului britanic.

Muziciana americană Taylor Swift se află pe locul doi, iar Misty Copeland, solistă la American Ballet Theatre din New York, pe locul trei, urmată de Contesa de Wessex, care se situează pe poziția a patra. Locul cinci îi revine mediatizatei soții a actorului George Clooney, avocata britanică de origine libaneză Amal (fostă Alamuddin). Topul continuă cu excentrica cântăreață Rihanna și Prințesa Charlotte Casiraghi, fiica prințesei Caroline de Monaco și nepoata regretatei Prințese Grace de Monaco, ambele, veritabile simboluri ale eleganței.

Regina Letizia a Spaniei este pe locul al optulea, relatează Mail.ru. În clasamentul masculin, actorul Bill Nigy conduce în topul celor mai bine îmbrăcate personalități din lume, realizat pentru anul 2015 de celebra revistă Vanity Fair. În 2015, cei mai eleganți domni au fost din lumea finanțelor și afacerilor, designeri sau artiști. Clasamentul include și doi tineri reprezentanți ai unor case regale: prințul Carl Philip din Suedia (locul 6) și prințul Harry al Marii Britanii (locul 8), fiul cel mic al prințului Charles și al fostei sale soții, lady Diana (locul 8). Stavros Spyros Niarchos, magnat în transportul maritim, ocupă poziţia a doua, iar pictorul Iké Udé (n.1964) fotograf nigeriano-american, artist şi style icon, s-a situat pe poziţia a treia. La capitolul cupluri, clasamentul este dominat tot de britanici, actorul Benedict Cumberbatch și regizoarea cu care s-a căsătorit cu câteva luni în urmă, Sophie Hunter, sunt pe primul loc în clasament. Dintre vedetele de la Hollywood, care beneficiază de un clasament separat, publicația a optat pentru actrița suedeză Alicia Vikander și actorul britanic Eddie Redmayne, care împart podiumul cu artista americană Emma Stone. Ei sunt urmați de Gugu Mbatha-Raw, Sienna Miller, chinezoaica Fan Bingbing, Michael Fassbender, Charlize Theron, Emma Watson și Diane Kruger.

(www.rosbalt.ru – 7 august)