Un acord între partidele politice este fundamental pentru adoptarea unui Cod Fiscal bun, a declarat copreşedinta PNL, Alina Gorghiu

La rândul său, copreşedinta PNL, Alina Gorghiu, a fost de acord cu propunerea venită de la PSD, considerând că un acord între partidele politice este fundamental pentru adoptarea unui Cod Fiscal bun pentru economie şi pentru mediul de afaceri:
Alina Gorghiu: Necesitatea unei discuţii politice s-a demonstrat şi prin faptul că astăzi comisiile parlamentare în care PSD are majoritatea au votat împotriva cererii de reexaminare a Codului Fiscal, deci împotriva înţelegerii tehnice de acum o săptămână a partidelor politice. Cel mai probabil acelaşi lucru s-ar fi întâmplat în plen şi mă bucur că am evitat această situiaţie. Nu văd de ce ne-am grăbi. Putem dezbate acest Cod încă o săptămână-două, până găsim formula inspirată şi bună pentru mediul de afaceri, sustenabilă pentru economie. Ca atare, veţi vedea o discuţie politică categoric în decursul acestei săptămâni.
Realizator: Copreşedinta PNL Alina Gorghiu, o declaraţie pentru Radio România Actualităţi

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 24 august)