Emisiunea „Orasul Vorbeste” de la Radio Romania Cultural – nominalizata la Premiile Municipiului Bucuresti

Emisiunea ”Orașul vorbește”, difuzată de Radio România Cultural, a fost nominalizată în cadrul Galei BucureștiTu-Premiile Municipiului București, la secțiunea Jurnalism. Premiile, în număr de 12, vor fi hotărâte de public prin vot online pe site-ul www.bucurestitu.ro, oferind ocazia bucureștenilor să își aleagă favoriții. Ceremonia de înmânare a trofeelor va avea loc la Sala Studio a Teatrului Național București I. L. Caragiale duminică, 20 septembrie, ora 20:00.

„Orașul vorbește” este o emisiune de cultură urbană, care își propune să aducă în FM viața creativă, nevralgiile sociale, evenimentele cu substanță, dar și spiritual ludic al Bucureștiului într-un spațiu sonor prietenos și inovativ.

Din 14 septembrie emisiunea va fi difuzată de luni până vineri, de la 10.00 la 12.00 în direct la Radio România Cultural și online pe www.radioromâniacultural.ro.

Isabel Allende, Radu Paraschivescu, Dan C. Mihăilescu, Evgheni Vodolazkin, Svetlana Cârstean, Filip Florian, Mircea Cărtărescu, Ioana Nicolaie, Andreea Răsuceanu, Leontina Văduva, Alexandru Tomescu, Leslie Hawke, Sega, Vlad Eftenie, Mihaela Noroc, Ana Wagner, Andrei Borțun, Marius Tudosiei, Iulia Blaga sunt numai câțiva din cei care au vorbit cu Orașul, la Radio România Cultural, într-un format care se vrea viu și profund ancorat în urbanitatea actuală.

Realizator: Ioana Bâldea-Constantinescu. Producător: Adina Dragomir.