Trenurile CFR Călători revin la Târgu Neamţ

De astăzi, 04 septembrie, trenurile CFR Călători revin spre Târgu Neamț asigurând conectarea celor peste 31 500 de locuitori din oraș și împrejurimi, cu restul țării.

Vor fi 12 trenuri cu o durată de parcurs între Paşcani şi Târgu Neamţ de aproximativ 40 de minute pe sens, toate în regim Regio, accesibile pentru călători din punct de vedere al prețului la bilete.

De exemplu, preţul unui bilet pe ruta Paşcani – Târgu Neamţ este de 4.5 lei, a unui abonament lunar cu număr nelimitat de călătorii este de 94,5 lei, iar pentru elevi și studenți, care au 50% reducere, un abonament lunar este doar 47,25 lei.

Beneficiari direcți vor fi în primul rând navetiştii care depind de funcţionarea acestei rute, iar în luarea deciziei de reintroducere a trenurilor, deloc de neglijat a fost și faptul că întreaga zonă are un potențial turistic de dezvoltare cu mănăstiri renumite și obiective istorice de o însemnată valoare artistică şi culturală.

Trenurile vor circula cu o cadenţă de aproximativ 3 ore între Târgu Neamț – Pașcani și retur şi vor deservi locuitorii tuturor localităţilor din parcurs care vor avea din Paşcani legături potrivite la trenurile Regio şi InterRegio spre Iași, Suceava, Bacău și spre toate punctele de oprire de pe aceste rute.

Mulțumim tuturor celor care prin faptul că își vor cumpără bilete de tren sau abonamente vor contribui nemijlocit la menținerea acestor trenuri în circulație.

Vă dorim călătorii plăcute cu trenurile CFR Călători!