Preşedintele Klaus Iohannis a participat la „Ziua Renault”, organizată pe platforma Dacia de la Mioveni

Decidenţii politici din România nu ar mai trebui să privească doar pe termen scurt, ci să dezvolte politici economice pe termen mediu şi lung, a afirmat astăzi preşedintele Klaus Iohannis. Şeful statului a fost prezent la evenimentul ‘Ziua Renault’, organizat pe platforma Dacia de la Mioveni.

Klaus Iohannis: România are nevoie de o altfel de viziune, una care să răspundă eficient nevoilor noastre de dezvoltare. Sunt multe de făcut, de la administrarea eficientă a banului public, la infrastructura de calitate devenită astăzi indispensabilă, de la reducerea birocraţiei şi corupţiei la creşterea libertăţii economice. Este important să susţinem investiţii productive în toate domeniile, să încurajăm atât investitorii străini, cât şi companiile autohtone, astfel încât, prin investiţii şi muncă productivă, să se îmbunătățească continuu viaţa românilor.

Potrivit preşedintelui Iohannis, colaborarea dintre Dacia şi Renault dovedeşte că investiţiile străine în ţara noastră pot fi transformate în exemple clare ale succesului economic.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 6 septembrie