Remetea Mică – din nou pe harta CFR Călători

De luni, 14 septembrie, CFR Călători revine pe ruta Remetea Mică – Timişoara Nord, venind astfel în întâmpinarea solicitărilor de transport, în primul rând pentru elevii, studenții și persoanele al căror loc de muncă depinde de legătura cu Timişoara.

Şase trenuri vor parcurge distanța Remetea Mică – Timişoara Nord și retur în aprox. 57 de minute pe sens şi vor deservi, de asemenea, locuitorii tuturor localităţilor de pe ruta feroviară, având opriri în staţiile Fibiş, Bencei, Pişchia, Cerneteaz, Giarmata, Viile Giarmata, Timişoara Est.

Trenurile vor circula în regim Regio, fiind accesibile în ceea ce priveşte prețului de achiziție al biletelor de călătorie. Un bilet la clasa a 2-a costă 5,50 lei, un abonament lunar cu număr nelimitat de călătorii este 115,50 lei, iar abonamentul lunar pentru elevi și studenți este 57,75 lei, aceştia beneficiind de o reducere 75% (din valoarea tarifului integral de transport).

Vă reamintim că de curând, au mai fost introduse trenuri pe rutele: Sighișoara – Odorhei, Sibiu – Sighișoara și retur, din 10 septembrie şi Târgu Neamţ – Paşcani şi retur, din 4 septembrie.