Florin Iordache lanseaza single-ul „Zambeste”

florin iordacheDaca in urma cu cateva luni ne prezenta proiectul YorGa, alaturi de Gabriel Baruta, Florin Iordache lanseaza acum un nou single solo – „Zambeste”.

Piesa este compusa de catre insusi Florin, iar la productie a lucrat alaturi de Gabriel, in studioul Mosquito Production.

Zambeste este mesajul meu catre toti oamenii. Ideea mi-a venit in timp ce conduceam spre Bucuresti cand, dupa o situatie neplacuta din trafic creata de un sofer nu tocmai priceput, mi-am dat seama ca e doar alegerea mea daca ma enervez ca s-a intamplat si incep sa injur sau ma bucur ca am iesit cu bine din asta. Se aplica in toate cazurile. Fie ca situatiile prin care treci ti se par rele sau bune… e doar perceptia ta. Fie ca alegi sa fii vesel sau trist, relaxat sau incrancenat, tine doar de tine. Asa ca ZAMBESTE, in orice situatie, si lumea ta va fi o lume mai buna„, declara Florin Iordache.

Florin Iordache este un artist cu sute de concerte la activ, dar si multe colaborari inedite. A facut parte din trupa Krypton, a colaborat cu directia 5, iar din 2012 este solistul trupei Avenue. Pe langa acestea, de curand a lansat proiectul YorGa si primul single – „Strop de fericire”, in colaborare cu Brighi. YorGa este un proiect EDM inceput anul trecut, cu un sound fresh si mai multe influente muzicale, printre care deep house, pop, electro, funk.