Ministrul justiţiei va merge la Senat pentru a urgenta adoptarea proiectului de înfiinţare a Agenţiei pentru Recuperarea Prejudiciilor

Ministrul justiţiei, Robert Cazanciuc, a declarat aseară că va merge săptămâna aceasta la Senat, pentru a urgenta adoptarea proiectului de înfiinţare a Agenţiei pentru Recuperarea Prejudiciilor. Într-o emisiune la Digi 24, Robert Cazanciuc a precizat că agenţia, care nu va fi creată în cadrul ANAF, se va ocupa de stabilirea numărului de creanţe şi de adoptarea anumitor proceduri pentru executarea acestora.
Robert Cazanciuc: Cea mai bună soluţie pentru România este de a înfiinţa o agenţie specializată. Am reuşit să conturăm un proiect de lege. Voi merge în Senat pentru a trece această lege şi sper ca până la sfârşitul acestui an să treacă şi de Camera Deputaţilor, să putem vorbi de o agenţie funcţională. Ce vrea să facă agenţia, n mare? Vrea să aducă lucrurle într-un singur loc, să ştim exact câte creane avem, cum pot fi ele executate. Vrea să facă anumite proceduri.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 28 septembrie