Georgiana Radu ne va reprezenta tara in competitia internationala Miss Grand International 2015 din Thailanda

In urma selectiei nationale Miss Grand International Romania 2015, organizata in data de 30 septembrie in capitala de catre agentia ExclusivEvent, agentia detinatoare a licentei Miss Grand International Romania in tara noastra, Georgiana Paula Radu a fost desemnata oficial sa reprezinte Romania in cadrul competitiei Miss Grand International 2015, competitie care se desfasura in acest an in Thailanda in perioada 04 – 26 octombrie 2015. Marea finala va avea loc in data de 25 octombrie la ora 16 (ora Romaniei), in Bangkok pe Indoor Stadium Huamark si va fi transmis in direct pe BBTV Channel 7 Thailand si online pe acest link: http://www.missgrandinternational.com/?page=competition .In competitie vor fi prezente 117 candidate din tot atatea tari, marele premiu fiind in valoare de 40.000 usd.

 Georgiana are 23 de ani, 75 m inaltime iar dimensiunile sale sunt 87-63-90, este nascuta in Targoviste insa locuieste in acest moment in Bucuresti.

Georgiana este absolventa a Facultatii de Limbi Straine spaniola – franceza si urmeaza cursurile de master, in anul al II-lea, in cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative sectia Comunicare si Relatii Publice.

Georgiana este pasionata de modeling si calatorii. In viitor Georgiana isi doreste sa infiinteze in viitor o agentie de modele pentru copii, pentru a imbina dragostea pentru cei mici cu pasiunea sa – modelingul, urmand zicala „Fa ceea ce-ti place si nu va mai trebui sa muncesti nicio zi!”.

„Competitia Miss Grand International este un vis frumos, devenit realitate.Sunt mandra ca reprezint o tara frumoasa, cu oameni muncitori si frumosi. Traiesc intr-o tara cu traditii mostenite de la strabuni si transmise din generatie in generatie, colinde frumoase, obiceiuri si datini unice de care alte popoare duc lipsa. Ma simt onorata sa ma aflu in aceasta competie. Voi reprezenta Romania cu incredere si imi voi asuma totodata responsabilitatea de a arata ca Romania este o tara culturala si demna de admirat. Le sunt recunoscatoare tuturor celor care au avut incredere in mine si m-au sustinut, familiei mele pentru incredere si suport si agentiei ExclusivEvent pentru ca m-au considerat cea mai potrivita pentru aceasta misiune. Le multumesc de asemenea si designerilor Cristiana Maria Purdescu, Ana Novic &Vera Hostencu, Ena Stan si Victoria Sava a caror creeatii le voi prezenta pe marea scena din Thailanda” – ne-a declarat Georgiana Radu – Miss Grand International Romania 2015.

„Georgiana Radu este una dintre cele mai frumoase, ambitioase si inteligente ambasadoare a frumusetii delegate de catre agentia noastra in cei peste 16 ani de activitate. Georgiana are frumusetea, carisma, inteligenta si calitatile necersare, pentru a reprezenta Romania cu onoare in Thailanda! Ea este un adevarat model demn de urmat de catre toate romancele frumoase care isi doresc sa se remarce in acest domeniu si sa promoveze valorile Romaniei peste hotare!” – ne-a declarat Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele Miss Grand International Romania.

Toti romanii sunt invitati sa urmareasca evolutia Georgianei din perioada 04 – 26 octombrie 2015 din Thailanda, vizitand pagina sa oficiala de Facebook „Miss Grand International Romania 2015”- facebook.com/miss.grand.romania.fan.page – pagina unde vor putea vota Romania si vor putea vedea cele mai noi si mai fierbinti poze postate zilnic. Avem nevoie de cat mai multe like-uri pe pagina de facebook din partea romanilor pentru a o sustine pe Georgiana in cursa pentru castigarea coroanei Miss Grand International 2015! Like-urile de pe paginile de facebook oficiale vor fi luate in calcul la punctajul final al competitiei din Thailanda!