„Duelul Viorilor” s-a încheiat la Bucureşti, cu recitalurile de la Sala Radio şi Teatrelli

Turneul Internaţional „Duelul Viorilor”, un proiect Radio România organizat de Centrul Cultural Media, s-a încheiat triumfal la Bucureşti cu două recitaluri: unul pe 3 octombrie, la Sala Radio, plină până la refuz de circa 1.200 de spectatori entuziaşti, şi altul pe 4 octombrie, la Teatrelli, acest din urmă eveniment fiind organizat cu sprijinul CREART – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti.
Violoniştii Liviu Prunaru şi Gabriel Croitoru, împreună cu pianistul Horia Mihail, au avut un turneu-maraton, cu 12 concerte în 11 oraşe şi 13 zile, au parcurs mai mult de 3.000 de km şi au cucerit peste 7.000 de spectatori şi sute de mii de ascultători prin intermediul transmisiunilor în direct de pe posturile Radio România Cultural şi Radio România Muzical. Pentru prima dată, în acest an, „Duelul Viorilor” a ajuns şi la Chişinău, unde succesul a fost de asemenea foarte mare.
Cei ce au dorit să reasculte frumoasele tangouri interpretate pe scenă au putut achiziţiona CD-ul „Duelul Viorilor – Tango”, apărut la începutul acestei toamne la Editura Casa Radio. Primul tiraj s-a epuizat în timp record, urmând sa apară în curând cel de-al doilea.