Cristina Spatar revine la stilul care a consacrat-o si lanseaza single-ul si videoclipul „Dau bine”, feat Jon Baiat Bun

Daca vara asta, Cristina Spatar ne-a dus cu gandul la „Marbella”, artista lanseaza acum single-ul si videoclipul „Dau bine”, in colaborare cu Jon Baiat Bun.

Odata cu noua piesa, Cristina Spatar schimba radical look-ul si revine la imaginea de „bad girl”, cu care ne cucerea in urma cu cativa ani.

Piesa aceasta mi-a placut din prima clipa. A meritat asteptarea. Smiley si echipa lui au facut o treaba excelenta. Cat despre schimbarea de look… mi-a prins foarte bine. E normal sa te simti comod in haine mai lejere, mai putin pretentioase, fara tocuri foarte inalte. E stilul care m-a consacrat, pana la urma„, spune, incantata de noul proiect, solista care si-a castigat in timp titulatura de regina RnB.

Compusa in studiourile HaHaHa Production, piesa este o colaborare cu Jon Baiat Bun, cel care s-a facut remarcat cu hitul „Iarna pe val”. Masini tunate, o gasca de skateri si fete frumoase, dar si temperaturi scazute, videoclipul s-a filmat pe parcursul a 24 de ore si este regizat de catre Petre Nastase. Pentru noul look si realizarea videoclipului, Cristina a colaborat cu Andra Manea (make-up), Iolanda Mutu (styling), Vali Dragomir (hair) si coregrafa Andra Gheorghe (Cocuta).