Familia Regală revine la locul tragediei din Capitală

Sâmbătă, 28 noiembrie 2015, Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu, însoțiți de Principesa Maria, au revenit la locul tragediei provocate de incendiul din Capitală.

Altețele Lor Regale au aprins lumânări și au adus flori în memoria victimelor care și-au pierdut viața în ultima lună. Principesa Moștenitoare Margareta a dorit, în mod special, să depună o icoană personală la locul tragediei. Icoana reprezintă pe Maica Domnului și provine din camera Majestății Sale Regina Ana, de la Palatul Elisabeta.

agerpres_8074869Altețele Lor Regale au fost prezente pentru prima oară la locul incendiului în ziua de 1 noiembrie 2015, alături de zeci de mii de oameni.

În urma tragediei din Capitală, Majestatea Sa Regele Mihai I a afirmat în mesajul său:

Întreaga societate, tineri și vârstnici, avem nevoie să învățăm din nou respectul pentru viață și pentru cel de alături. Fiecare viață este fără preț, iar compasiunea este puntea dintre sufletele noastre.”

De asemenea, tot la acel moment, Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta a transmis un mesaj de compasiune, în numele Crucii Roșii Române:

Pierderea atât de multor vieți tinere este ireparabilă și tragică. Afecțiunea și gândurile noastre se îndreaptă către familiile cu inima sfărâmată de durere. Rugăciunile noastre se îndreaptă către cei care se luptă să trăiască!”, a afirmat Principesa Moștenitoare.