Anul 2015 la Radio România

Joi, 3 decembrie 2015, la sediul Radio România, a avut loc o întâlnire a Preşedintelui Director General Ovidiu Miculescu cu reprezentanţi ai mass media naţionale – agenţii de presă, televiziuni şi publicaţii – având ca temă „Anul 2015 la Radio România”.

Vă prezentăm în continuare câteva dintre apariţiile în media după această întâlnire:

TVR 1 (3 decembrie, ora 20:33) – „Telejurnal”:

Radioul public intenţionează să se dezvolte puternic în mediul online

Realizator: Radioul public are planuri mari pentru anul viitor. Conducerea Societăţii de Radiodifuziune a anunţat joi că vor începe să emită pe zece noi frecvenţe şi intenţionează să se dezvolte puternic în mediul online. (…) Îi felicităm pe colegii de la radio şi le dorim succes în continuare!

B 1 TV (3 decembrie 2015, ora 18:43): Bilanţul SRR pe anul 2015 s-a dovedit unul bun, cu rezultate mai mult decât mulţumitoare

Realizator: Societatea de Radiodifuziune Română a organizat, astăzi, o conferinţă de presă, în care a prezentat bilanţul anului 2015. Bilanţul s-a dovedit unul bun, cu rezultate mai mult decât mulţumitoare, prilej de mândrie pentru comitetul deconducere al societăţii. (…) Societatea a înregistrat în 2014 un profit de 7,7 milioane de lei şi previzionează o creştere a acestuia pe anul în curs şi, de asemenea, nu are credite, datorii şi nici întârzeri la plata facturilor. În materie de strategie pentru anul viitor, SRR va emite pe zece noi frecvenţe, încercându-se, astfel, acoperirea optimă a întregului teritoriu al României.

Mediafax: Emisie pe 10 noi frecvenţe, dezvoltare în online şi digitalizarea Arhivei

Societatea Română de Radiodifuziune (SRR) plănuieşte, pentru anul viitor, începerea emisiei pe zece noi frecvenţe, inclusiv la Cluj, o dezvoltare puternică în online, ce implică lansarea unei platforme complexe şi uşor de accesat de tineri, dar şi digitalizarea Arhivei de Aur a Radio România.

http://www.mediafax.ro/cultura-media/radioul-public-in-2016-emisie-pe-10-noi-frecvente-dezvoltare-in-online-si-digitalizarea-arhivei-14907692

Agerpres: Miculescu – Radio România, pe locul întâi în preferinţele românilor

Radio România se află pe locul întâi în preferinţele românilor, cu o cotă de piaţă de peste 30%, a afirmat, joi, Ovidiu Miculescu, preşedinte director-general al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR).

http://www.agerpres.ro/cultura/2015/12/03/miculescu-radio-romania-pe-locul-intai-in-preferintele-romanilor-15-06-07

Pagina de media: Şeful radioului public: Nu avem datorii, credite, nici măcar întârzieri la facturi. Aproape două milioane de euro profit

„Radio Romania, în momentul acesta şi de o bună perioadă de timp, este unul dintre cele mai stabile servicii publice din Europa”, a declarat Ovidiu Miculescu, preşedinte director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, într-o conferinţă de presă care a avut loc astăzi.

http://www.paginademedia.ro/2015/12/seful-radioului-public-nu-avem-datorii-credite-nici-macar-intarzieri-la-facturi-aproape-doua-milioane-de-euro-profit

Reporter virtual: Radioul Public, 5 milioane de ascultători pe zi. Se face bugetul

Radio România a avut programată o conferinţă în care s-a vorbit despre câteva din obiectivele din 2016. Radioul Public va finaliza bugetul instituţiei pentru 2016. „Aşteptăm să vedem şi noi bugetul naţional, pentru că releele, Radio România Internaţional şi o parte din bugetul Orchestrelor sunt plătite de la buget”, a spus directorul Ovidiu Miculescu.

http://www.reportervirtual.ro/2015/12/radioul-public-5-milioane-de-ascultatori-pe-zi-se-face-bugetul-pentru-2016.html

Mediafax: Şeful Societăţii Române de Radiodifuziune, despre o eventuală unire cu TVR: M-ar durea o formulă în care radioul să aibă de pierdut

Ovidiu Miculescu, preşedintele-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), a vorbit, joi, despre un proiect mai vechi, care prevedea o eventuală unire a Radioului Public cu Televiziunea Română, precizând că ar fi dureroasă o formulă în care radioul să aibă de pierdut.

http://www.mediafax.ro/cultura-media/seful-societatii-romane-de-radiodifuziune-despre-o-eventuala-unire-cu-tvr-m-ar-durea-o-formula-in-care-radioul-sa-aiba-de-pierdut-14907789

Informaţiile au fost, de asemenea, preluate de: România TV, Adevărul, www.ziarelive.ro, www.mariustuca.ro, www.ultimelestiri.com, www.e-stireazilei.ro, www.radardemedia.ro, www.ziare-p-net.ro, www.reportermedia.ro, index-stiri.ro, antena1-brasov.ro şi altele.

Serviciul  Comunicare