Geørge, Anda Adam, Lora si What’s Up lanseaza cea mai tare piesa de Craciun – „Mosu’ e roman”!

George - Anda AdamDupa succesul inregistrat cu piesa „Nimeni nu-i perfect”, feat Jo – care depaseste 3 milioane de vizualizari pe YouTube in doar 3 saptamani de cand a fost lansata – acum Geørge, alaturi de Anda Adam, Lora si What’s UP, s-a gandit sa le daruiasca fanilor un cadou de sarbatori, o piesa vesela dedicata Craciunului, insotita de un videoclip plin de culoare!

„Anda Adam a venit cu ideea unei piese de Craciun. Daca fina a zis, nasu’ s-a conformat. Lorei, care era la studio, i-a placut colindul, asa ca ni s-a alaturat si ea. Cum il stiam patriot pe What’s Up, l-am intrebat, el a spus imediat da si uite asa ne-am facut trupa”, spune Geørge.

Videoclipul piesei a fost filmat de catre un regizor imbracat in Mos Craciun si ne dezvaluie o poveste specifica acestei perioade magice din an, in care cei 4 artisti celebreaza spiritul sarbatorilor.

„Mosu’ e roman” este o piesa pe sufletul nostru si un dar pentru fani, de Craciun. Videoclipul este regizat de catre Alex Ceausu, iar melodia este compusa de mine si Marius Dia, in studioul nostru Panda Music, alaturi de What’s UP, in colaborare cu Cat Music, MediaPro Music si Roton”, a mai adaugat fostul Jorge.

La filmarile videoclipului a fost distractie maxima, cei patru artisti au intrat cum nu se poate mai bine in atmosfera de sarbatoare. Protejata lor a fost insa Anda Adam, care desi insarcinata in ultima luna, a dansat si cantat cot la cot cu Lora, Geørge si What’s Up.

Link Youtube:
[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=kb6dJ9navYY&feature=youtu.be[/youtube]
Victor Rebenciuc
PR Manager CatMusicRomaniamobile: +40724 595 617
address: B-dul Ficusului 5-7, Bl. XX/7, parter,
sector 1, 013971, Bucuresti, Romania
tel: +4021 233 18 47, 48
fax: +4021 233 18 91
www.catmusic.ro
FB, Twitter: /CatMusicRomania