„Rador o sustine pe Natalia Onet la Miss World 2015”

Natalia-Onet-Miss-World-Romania5

Conform votingului online, Romania – reprezentata de catre Natalia Onet se claseaza in acest moment pe locul 24 din 120 de tari participante, in cadrul celei mai importante competitii de frumusete din lume – MISS WORLD 2015.

Sunt foarte fericita ca am reusit pana in acest moment sa ma clasez pe pozitia 24 in cadrul competitiei Miss World 2015, iar cu ajutorul tuturor romanilor si a mass mediei din Romania, sunt convinsa ca putem urca impreuna Romania in TOP 10. Multumesc tuturor celor care m-au votat pana in acest moment, rugand toti romanii sa ma sustina in continuare si sa voteze ROMANIA pe acest linkhttp://www.lvka168.com/missworld/vote/ROM in fiecare zi. Se poate vota de pe un IP o data in fiecare zi, ultima zi de voting fiind 19 decembrie, data la care va avea loc si marea finala din Sanya – China. ” – a declarat Natalia Onet – Miss World Romania 2015 

Avem nevoie de ajutorul mass mediei, pentru mobilizarea tuturor romanilor care pot ajuta Romania sa avanseze in topul competitiei Miss World 2015, de pe locul 24 unde se afla in acest moment, sa se apropie cat mai mult de locul 1.


Natalia Onet a vizitat pana in acest moment 5 orase din provincia Hanian, petrecand 3 saptamâni pline de evenimente si activitati in cadrul competitiei din China.

          Natalia a participat si la diverse evenimente de caritate, stiindu-se faptul ca dintre toate competitiile internationale de frumusete, Miss World are cea mai activa campanie sociala pe toate continentele si cel cel mai puternic mesaj social, avand la activ donatii facute de peste 1 miliard de usd – www.beautywithapurpose.com. Sub deviza “Beauty with a Purpose” (Frumusete cu un scop), castigatoarele si candidatele Miss World militeaza pentru drepturile copiilor şi deruleaza campanii pentru ajutorarea copiilor cu probleme din intreaga lume.
Dintre toate competitiile internationale de frumusete.

Votati Romania in fiecare zi aici: http://www.lvka168.com/missworld/vote/ROM