GLASGOW EVENING TIMES: Primul dintre noile zboruri spre Bucureşti decolează de la Glasgow

Prima dintre noile curse directe către România a decolat de pe aeroportul din Glasgow.

Anterior, în cursul acestui an, compania Blue Air anunţase lansarea unei noi rute bisăptămânale de la centrul de transport al oraşului către capitala românească, Bucureşti.

În această dimineaţă primul avion a decolat de la Glasgow, următoarea cursă urmând să aibă loc duminică.

Paul White, Director de Dezvoltare a Afacerilor la Aeroportul Glasgow, a declarat: „Acest nou serviciu către Bucureşti de la Blue Air cu siguranţă va fi apreciat şi de companiile noastre şi de clienţii care fac călătorii de agrement”. Pe lângă faptul că oferă o legătură crucială de transport cu unul dintre oraşele importante din Europa de Est, acest serviciu bisăptămânal va fi de asemenea o legătură minunată pentru rezidenţii străini şi pentru cei care caută o vacanţă istorică şi culturală afară din oraş.

„Abia aşteptăm să lucrăm cu noua noastră linie de zbor parteneră, Blue Air, pentru a asigura succesul acestui serviciu la Aeroportul Glasgow.”

Tudor Constantinescu, „Ofiţer Comercial Şef” la Blue Air, a declarat: „Această nouă rută vizează în primul rând turiştii, având în vedere vastul potenţial turistic pe care deopotrivă îl au România şi Scoţia.”

„Va fi de asemenea incredibil de apreciat de comunitatea românească din Glasgow şi din zona înconjurătoare.”

Articol de Hannah Rodger

Traducere: Andrei Suba