Mesajul Preşedintelui Director General al SRR cu ocazia sărbătorilor de iarnă

ovidiu-miculescu-foto-alexandru-dolea_radio-romania
Dragi colegi,

Incheiem peste câteva zile încă un an petrecut împreună, un an frumos, dar greu, un an rodnic, dar încărcat de tensiuni, un an de succes şi mult efort, un an în care ne-am păstrat poziţia de lider pe piaţa media din România, ne-am consolidat prezenţa şi importanţa în organismele internaţionale din Europa şi Asia – Pacific şi am devenit cel mai important actor cultural media din ţară.
Acum, la final de an 2015, pot spune cu toată responsabilitatea că a fost cel mai bun an din istoria modernă a radioului, pe toate palierele de funcţionare a organizaţiei on air, online şi off-air, în toate componentele sale: editorial, financiar-economic, organizaţional, cultural, în planul reputaţiei şi al consolidării brandului, al audienţei şi prestigiului.
Ştim cu toţii că succesul nu vine de la sine. Succesul se construieşte greu, cu rigoare şi efort, cu pragmatism, uneori cu convulsii, dar întotdeauna cu determinare, constanţă şi cu marje de eroare cât mai mici. Este ceea ce am făcut împreună în 2015.
In tot ceea ce face, în tot ceea ce se vede sau nu se vede, Radio România serveşte misiunea publică şi cele 5 milioane de ascultători care vin zilnic pe frecvenţele noastre.
Doresc să vă mulţumesc tuturor pentru tot ceea ce a însemnat anul 2015 la Radio România, doresc să mulţumesc echipei manageriale al cărei aport în realizarea obiectivelor a fost extrem de important, doresc să mulţumesc sindicatului reprezentativ pentru rigoarea şi forţa cu care a negociat poate cel mai bun contract colectiv de muncă din media românească şi vreau să aduc mulţumiri speciale acelora care au înţeles că suntem pe drumul cel bun, care s-au adaptat şi şi-au asumat schimbarea, care muncesc şi îi fac şi pe cei din jur să muncească, care nu se opresc din a fi creativi, inovativi, generatori de conţinut interesant, util, relevant şi modern.
Vă doresc Sărbători Fericite, un An Nou mai bun, cu multă sănătate şi realizări în toate planurile. La Mulţi Ani!

Ovidiu Miculescu,
Preşedinte Director General

RADOR (21 decembrie)