Clasament al revistei Forbes cu cei mai profitabili actori de la Hollywood în 2015

Chris Evans a fost declarat actorul de la Hollywood care a adus cele mai mari profituri în acest an. Potrivit unui clasament întocmit de revista americană Forbes, pentru fiecare dolar investit în el, studioul care l-a promovat a primit înapoi aproximativ 182 de dolari. Chris Evans, cel care s-a învrednicit de medalia de aur, a jucat în peliculele „Avengers: Age of Ultron” și „Captain America: The Winter Soldier”. Acestea au dominat Box Office-ul american din primele săptămâni de la lansare, cu încasări de zeci de milioane de dolari.

Actrița Mila Kunis s-a clasat pe locul doi în topul întocmit de Forbes. Producătorii câştigă aproape 90 de dolari din fiecare dolar al salariului său. Vedeta în vârstă de 32 de ani a ocupat acelaşi loc și acum doi ani, într-un clasament similar. Bani frumoși aduce și Scarlett Johansson, care este pe locul trei. Cele mai recente trei filme în care a jucat frumoasa actriţă au acumulat încasări de aproape trei miliarde de dolari. Vedeta a primit din câştiguri un procent, ceea ce înseamnă aproximativ 25 de milioane de dolari. Gwyneth Paltrow ocupă poziţia a patra, cu venituri de aproape 83 de dolari pentru fiecare dolar pe care l-a primit de la producătorii de la Hollywood. Cea mai recentă producție cinematografică în care apare aceasta este comedia „Negustor de artă”. Urmează în top actrița Emma Stone. Ea a generat venituri de 54 de dolari pentru fiecare dolar care i-a fost plătit. Anul trecut, Stone a fost pe primul loc în acest clasament întocmit de Forbes.
Topul Forbes a fost întocmit în baza câştigurilor obţinute de vedete până în iunie 2015 şi sunt luate în calcul doar cele mai recente trei filme în care au apărut actorii.

www.publika.md – 22 decembrie