Nationala de handbal a Austriei la Baia Mare

handbal austria 1

Nationala de handbal masculin a Austriei a efectuat miercuri doua antrenamente in Sala Lascar Pana din Baia Mare. Oaspetii s-au declarat foarte multumiti de conditiile gasite in Romania.

Adversarii tricolorilor de maine au parut totodata foarte relaxati la sedintele de pregatire. Desi a laudat jocul in viteza al romanilor, tehnicianul islandez  Patrekur Jóhannesson mizeaza pe un meci egal, rezultat care le-ar asigura austriecilor calificarea in play-off.
Romania se dueleaza joi, ora 18.00, cu reprezentativa Austriei intr-un meci contand pentru grupa II de calificare la Campionatul Mondial din 2017. Aflata pe locul secund in grupa, Romania are nevoie de o victorie la patru goluri diferenta pentru a urca in fotoliul de lider inaintea ultimei etape (Italia-Romania si Austria-Finlanda). Prima clasata in grupa se califica in play-off, unde va intalni una dintre fortele Europei pentru calificarea la turneul final din Franta.
Austria are in lot mai multi jucatori naturalizati si in ultimii ani a participat la cinci turnee finale de Campionat European sau Mondial.
DESCARCATI VIDEO interviu cu selectionerul Austriei:
Bilete la meciul cu Austria costa 20 lei si se pot achizitiona online pe site-ul eventim.ro sau de la casele de bilete ale Salii Lascar Pana (orar 10.00-18.00 joi)
handbal austria 2