Noi mitinguri de susţinere a familiei Bodnariu

Noi mitinguri de susţinere a familiei Bodnariu au avut loc astăzi în mai multe oraşe din ţară. La Satu Mare şi Arad, sute de oameni au dorit să îşi exprime solidaritatea cu cei doi soţi ai căror copii au fost preluaţi de autorităţile norvegiene. O acţiune similară, la care au fost prezente peste o mie de persoane, a fost organizată la Oradea. Corespondentul nostru, Stelian-Radu Cacuci, a stat de vorbă cu unii dintre participanţi:
-: Vrem să transmitem tuturor autorităţilor din România dorinţa noastră de a se implica în rezolvarea acestor cazuri deosebit de grave.
-: Eu sunt preot ortodox. Am venit într-un gând de solidaritate, cu toţi cei care apără instituţia sfântă şi multimilenară a familiei.
-: Sărbătorim cu o zi înainte Ziua Unirii. Este vorba de unirea românilor care să fie alături într-un miting de solidaritate pentru românii care suferă abuzuri din partea autorităţilor norvegiene şi cerem reîntregirea familiei Bodnariu, Nan, Davidescu şi altele care şi-au pierdut copiii în ultimele luni în Norvegia.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI