Precizări privind declaraţiile de impunere pentru bucurestenii care deţin un contract de închiriere pentru parcarea de reşedinţă

Realizator: Locuitorii Sectorului 1 al Capitalei care deţin un contract de închiriere pentru parcarea de reşedinţă nu mai trebuie să completeze Declaraţia de impunere – a anunţat Direcţia locală de Taxe şi Impozite. Potrivit reporterului Radio România Actualităţi Atena Teognoste, viceprimarul sectorului 1, Vasile Moţoc, a menţionat că un document de acest gen va trebui totuşi completat de proprietarii locurilor de parcare. În schimb, Direcţiile de Taxe şi Impozite ale Sectoarelor 2 şi 3 ale Capitalei au solicitat celor care au deja un contract de închiriere a unui loc de parcare de reşedinţă să depună o declaraţie de impunere până duminică. Purtătorul de cuvânt al Primăriei Capitalei, Alexandru Ichim, a afirmat însă că acest demers nu este necesar.
Alexandru Ichim: Atât timp cât există persoane care au încheiat deja un contract de închiriere a unui loc de parcare, adică există o bază legală prin care există o relaţie contractuală dintre societatea locală şi contribuabil, nu mai este necesară depunerea acelei Declaraţii de impunere.

RRA – 28 ianuarie