Actorul Leonardo di Caprio va juca rolul lui Putin într-un film de acţiune

Postul de televiziune ‘Dozhd’ anunţă că actorul Leonardo DiCaprio va interpreta rolul preşedintelui rus Vladimir Putin într-un film intitulat „Putin”, un thriller politic al cărui filmări vor începe anul acesta.
„De la ofițer KGB, la prim-ministru și președinte”, explică Valeri Saarian, unul dintre directorii casei de producţie ‘Knights Bridge Entertainment’. „Un om-un mit. O viziune a vieții personale și a carierii unuia dintre cei mai influenți oameni din lume „, a explicat Saarian pentru a da o idee despre conţinutul filmului. Se pare că DiCaprio, ar fi acceptat deja rolul. „Putin, sună foarte interesant. Aș vrea să-l interpretez. Este un personaj fascinant pentru un actor. Şi Lenin ar fi un rol interesant. De asemenea, mi-ar place să-l interpretez şi pe Rasputin „, a declarat recent actorul american.
Regizorul filmului „Putin” este „cunoscut de toți”, a declarat Saarian, care nu a vrut să-i dezvăluie însă numele. Scenariul a fost scris de trei autori. Pelicula va fi filmată în Rusia, Statele Unite și Europa și ar trebui să fie difuzată în prima jumătate a anului 2017, cu un an înainte de alegerile din Rusia, când se presepune că foarte probabil Putin va candida din nou, după 18 de ani de putere.

www.lastampa.it