A inceput inscrierea proiectelor in competitia Romanian CSR Awards® 2016

Bucuresti, 4 februarie: Echipa CSRmedia.ro a dat startul inscrierilor in cea de-a patra editie a competitiei Romanian CSR Awards®. Evenimentul este dedicat exclusiv companiilor din Romania, indiferent de numarul de angajati sau domeniul de activitate. Inscrierile in competitie se pot face pana pe 4 martie, ora 24.00! Dupa incheierea perioadei de inscriere, in intervalul 7 -21 martie juriul va delibera si va desemna proiectele castigatoare. Premiile vor fi acordate in cadrul unei Gale de Premiere – Romanian CSR Awards® ce va avea loc la inceputul lunii aprilie. Companiile vor putea inscrie cate un proiect in fiecare categorie a competitiei. Inscrierea proiectelor in competitie se face prin completarea formularului disponibil pe site-ul dedicat evenimentului www.CSRawards.ro

“Competitia reprezinta deja un eveniment de referinta in domeniul Responsabilitatii Sociale din tara noastra. Romanian CSR Awards aduce in fata publicului proiectele de responsabilitate sociala care s-au remarcat in 2015 si reprezinta o recunoastere a eforturilor companiilor pentru sustinerea comunitatilor in care activeaza”, a declarat Lacramioara Botezatu, Director Executiv al CSR Media Network.

In cadrul Galei de Premiere Romanian CSR Awards® vor fi premiate campaniile care au dus la imbunatatirea si chiar schimbarea in bine, pe termen lung, a calitatii vietii angajatilor, clientilor si comunitatilor in care companiile activeaza.

Pentru inscrierea in competitie sunt eligibile proiectele, campaniile sau programele care au fost implementate in anul 2015. Pot fi inscrise si proiectele demarate in anii anteriori, dar care au avut o editie care s-a desfasurat si pe parcursul anului trecut.