Zilele Oraşului Buşteni 2016 – sărbătoare cum nu a mai văzut Caraimanul

Bucureşti fm împreună cu Primăria Buşteni au oferit, în perioada 4 – 7 februarie, buştenarilor şi celor care au ales să-şi petreacă weekend-ul la munte 4 zile şi 3 nopţi de muzică bună şi distracţie pe alese.

Scena a fost amplasată la baza pârtiei Kalinderu încă de joi.

Vineri au fost premiaţi câştigătorii Cupei Oraşului Buşteni la Schi Alpin 2016.

Lidia Buble, Alex Mataev, Amna, DJ. Rynno si Sylvia sunt doar câţiva din cei care au întreţinut atmosfera. Sâmbătă seară toată lumea s-a bucurat de un superb foc de artificii.

Ziua de Duminică powered by Bucureşti fm a fost cea care aproape a topit zăpada de pe pârtie.

DJ-ii Bucureşti fm Răzvan Petre şi Alex Minculescu au animat publicul amator de mişcare şi distracţie. Liviu Teodorescu, Roxana Nemeş, Andrei Leonte şi Trupa B52 „au mişcat munţii din loc” cu un super concert marca Bucureşti fm.

Weekend-ul acesta Pârtia Kalinderu a fost singura practicabilă de pe Valea Prahovei, drept-urmare Buşteniul a fost plin ochi de orăşeni evadaţi dintre betoane.

Pe www.bucurestifm.ro, la secţiunea Exclusiv Bucureşti fm se pot vedea toate înregistrările de pe parcursul evenimentului. De altfel, pârtia Kalinderu se vede în continuare live pe site-ul nostru, www.bucurestifm.ro , la secţiunea Radio B.