Baschetbalistele, în rol de războinice sexy!

Baschet_F_Ro_Tr1Eminescu inspiră naționala de baschet feminin înainte de meciul de foc cu Turcia din preliminarile EuroBasket 2017. Jucătoarele au realizat o şedinţă foto inedită pentru promovarea duelului cu rivala istorică.

Turcia vine sâmbătă la Cluj din postura de semifinalistă la ultimul Campionat Mondial si dubla medaliată la Campionatele Europene în ultimii ani. Tricolorele au apelat în schimb la afişe războinice şi versuri adaptate din „Scrisoarea a III-a“ pentru a le intimida pe puternicele adversare. Campania concepută de sponsorul principal s-a viralizat deja pe reţelele de socializare.

Miss Baschet 2015Miss Baschet în 2015, Romina Filip le promite fanilor că pe teren baschetbalistele se vor transforma din prinţese în războinice. Jucătoarele speră ca astfel Sala Polivalentă din Cluj să fie în premieră plină la un meci de baschet de feminin în România. Recordul precedent de 5000 fani dateaza din noiembrie de la meciul cu Bosnia.

Va fi cu siguranţă razboi cu Turcia şi vom lupta până în ultima secundă. Este un meci foarte dificil, dar avem încredere în propriile forţe. Dacă suntem unite, putem furniza surprizaa declarat frumoasa Romina Filip.

Neobişnuite cu biltzul aparatelor, Gabi Irimia şi mezina lotului Ana Ferariu (19 ani) recunosc că le e mai uşor pe parchet la antrenamente. Fetele s-au distrat totuşi de minune la şedinţa foto.

Pentru mine a fost mai greu la şedinţa foto, nu e genul meu. Acum ne concentrăm doar pe meci, avem câte două antrenamente solicitante pe zi şi suntem foarte montate să obţinem un rezultat mare – a precizat Gabi Irimia.

Victorioase în primele două meciuri ale grupei cu Bosnia şi Israel, tricolorele au şansa, în cazul unei victorii de prestigiu cu Turcia, să îşi obţină în mare proporţie biletele pentru Campionatul European din 2017.

Ne bucurăm că ne-am reunit în formulă completă şi acum încercăm să creăm cât mai repede relaţiile de joc între noi. Numărul mare de fani poate fi un atu al nostru, ne dorim ca publicul să fie al şaselea jucător – a adăugat Ana Ferariu.

Biletele au valoarea unică de 10 lei şi pot fi achiziţionate atât de la casele de bilete ale Sălii Polivalente din Cluj, cât şi online de pe site-ul polivalentacluj.ro

SURSA FOTO: OVIDIU MICSIK /inquamphotos.com

Pentre orice alte informaţii, vă stăm la dispoziţie.
Ştefan Găvan – PR Manager eveniment
0728.222.123