„Ce-şi doresc femeile?… Dumnezeu ştie! Sunt aşa de greu de înţeles…”

De câte ori ai auzit asta? De prea multe ori! Hai să-i ajutăm pe domni şi, mai în glumă, mai în serios, să le spunem ce ne dorim!

Bucureşti fm îţi lansează următoarea provocare: filmează-te cu telefonul mobil şi, între 1 şi 8 martie, pune filmuleţul pe Facebook!

Nu uita să taguieşti Bucureşti fm!

Între 1şi 8 martie, femeile au cuvântul pe 98,3 FM – Bucureşti fm în cadrul campaniei „Ce-şi doresc femeile?”.

Cu un extrem de scurt metraj de 30 de secunde cu dorinţe nu poţi lua Oscarul, dar poţi să atragi atenţia şi poţi avea chiar Sex & Love de la Enrique Iglesias.

Aşa că, dacă ai fost super convingatoare, sexy, dar hotărâtă, veryyyyy funny, răutăcioasă sau just cute şi ai făcut valuri cu filmuleţul tău până pe 8 martie, Bucureşti fm îţi dă bilete la Iglesias… Enrique Iglesias!

Vedeta mondială, de două ori pe locul I în clasamentele Billboard, vine la Bucureşti pentru cel mai aşteptat eveniment muzical al anului – pe 12 mai, la Romexpo, de la ora 20:00.

Nu vrem să te influenţăm în niciun fel, dar ştiai că:

• România are doar 11,3% femei în funcţiile de conducere;

• doar 11,7% din membrii Parlamentului sunt femei. În Uniunea Europeană, devansăm doar Cipru şi Ungaria ca pondere a femeilor în Parlament, iar în lume ne aflăm pe locul 99 din 141, în urma unor ţări precum Turkmenistan, Azerbaidjan, Zimbabwe, Bangladesh, Irak sau Afghanistan;

• la fiecare 30 de secunde, o femeie din România este victimă a violenţei domestice. 75% dintre cazurile de violenţă domestică nu sunt raportate;

• România se află pe ultimul loc în UE şi pe locul 72 la nivel mondial, conform statisticilor Forumului Economic Mondial, când vine vorba de egalitatea între femei şi bărbaţi. Femeile din România continuă să fie preferate în posturile şi sectoarele de activitate prost plătite, iar salariul acestora continuă să fie statistic mai mic decât al bărbaţilor angajaţi pe posturi similare.

Aşa că, doamnelor din lumea-ntreagă, toate dorinţele sus, pe Facebook! Neapărat cu tag Bucurestifm şi cu #CeIsiDorescFemeile

Între 1 si 8 martie, hai să umplem Facebook-ul cu dorinţe!

Ce-şi doresc femeile? O campanie Bucureşti fm în care femeile vorbesc şi bărbaţii ascultă.