Bucureşti fm vrea să afle Ce îşi doresc femeile

BFM 1 martie 7Cel mai mult ne-a plăcut pasajul în care băieţii au primit zâmbete şi chiar îmbrăţişări de la cele mai frumoase fete. Pasajul de la Universitate.

Bucureşti fm şi-a trimis în stradă căutătorii de dorinţe şi împărţitorii de mărţişoare care s-au descurcat excelent şi ne-au convins că au stofă de cuceritori.

Sau poate fetele i-au făcut să pară aşa, pentru că au fost calde, generoase şi au primit cu multă graţie micuţul mărţişor vestitor de vreme bună.

BFM 1 martie 2Înălţimea Sa Mihail, cel pe care ea îl omoară cu zile (Mă ucideee eaaa), viu şi nevătămat s-a pus pe oferit, pupat, pozat şi îmbrăţişat, spre surpriza şi bucuria fanelor.

Femeile au zâmbit, dar au şi vorbit la microfonul Bucuresti fm şi în faţa camerei de filmat. Au spus ceea ce de regulă nu îndrăznesc să spună, poate din sfială, poate din pudoare, poate din lipsă de timp. Au spus ce îşi doresc.

Sperăm că vor continua să sosească dorinţe şi că toate vor deveni realitate.

BFM 1 martie 4Nu uitaţi, doamnelor şi domnişoarelor! Până pe 8 martie, Toate Dorinţele Sus pe Facebook, cu tag Bucurestifm.

Iar la final cele mai norocoase fete vor primi invitaţii la superconcertul din 12 mai de la Romexpo Sex and love, cu Enrique Iglesias.

Credit foto: Mona Liche.