Fair-play între Steaua şi Dinamo de Mărţişor!

Image.1456909992580Odată cu venirea primăverii, Liga Profesionistă de Fotbal a ținut să le facă o surpriză reprezentantelor sexului frumos. Steliștii și dinamoviștii au prefațat marele derby din semifinalele Cupei într-o manieră inedită și plină de fair-play. Au împărțit împreună flori și mărtișoare într-un mall din București.

De la Steaua au fost prezenți Sulley Muniru și Lucian Filip, în timp ce Dinamo a fost reprezentată de tinerii Patrick Petre și Steliano Filip.  Fotbaliștii au oferit autografe și s-au pozat cu fanii de toate vârstele.

Cristina Neagu, prezenţă surpriză

Aflată lImage.1456909992576a o scurtă repriză de shopping în mall, cea mai valoroasă handbalistă a lumii a nimerit întâmplător printre vedetele de la Steaua și Dinamo. Conducerea LPF s-a adaptat repede momentului inedit și i-a oferit flori. Plăcut surprinsă de gest, Cristina Neagu i-a invitat pe cei din staful LPF la marele meci cu campioana mondială Norvegia, programat peste o săptămână la Cluj.

Image.1456909992577Încurajată de succesul acțiunii de 1 martie, Liga a anunțat că va organiza mai multe acțiuni pentru fanii în 2016 cu scopul de a reface imaginea fotbalului românesc, afectată de scandalurile din ultimii ani.

Este pentru prima oară când Liga Profesionistă de Fotbal organizează o astfel de campanie de fair-play. Deși urmează un mare derby al fotbalului românesc în Cupa României, cei de la Steaua și Dinamo au răspuns afirmativ invitației noastre de a le ura doamnelor și domnișoarelor o primavar cât mai plăcută. Ne dorim să aducem cât mai multe femei aproape de fotbalul românesc și vom repeta astfel de acțiuni-a declarat Justin Ștefan, secretarul general al LPF.