Mai puțin de o lună până la încheirea preselecției pentru Concursul European de Dramaturgie Pop Drama

Dacă din punct de vedere teatral faceți o dramă din orice, 29 martie este data limită până la care vă mai puteți înscrie piesele la Concursul european de dramaturgie Pop Drama.
Finanțat prim Programul Europa Creativă a Comisiei Europene, concursul este organizat de către Universitatea de Arte din Târgu-Mureș (România), Centro DiegoFabri (Italia), University of Wolverhampton (Marea Britanie), Fundacion CajaGranada (Spania) și se adresează tuturor celor care doresc să își încerce talentul în scrierea dramatică.
Este necesar ca textele înscrise în concurs să fie scrise în limba română, să nu fi fost vreodată publicate sau reprezentat public și să nu fi câștigat alte premii de dramaturgie. Primele trei piese clasate vor fi traduse în limba engleză și vor circula pe platforme on-line de dramaturgie, iar textul clasat pe locul I va fi avea primul contact cu o scenă profesionistă, fiind montat ca spectacol-lectură și promovat la nivel național și european.
Inline image
Condițiile de participare și formularele de înscriere se găsesc pe site-ul Universității de Arte din Târgu-Mureș: Acasa: Universitatea de arte din Targu-Mures