Se lansează abonamentele pentru ultimele luni de stagiune la Sala Radio!

Dacă v-ați propus să ascultați în acest an muzică bună sau să dăruiți celor dragi un frumos cadou muzical, acum este momentul potrivit să alegeți Sala Radio pentru a vă relaxa în timpul liber ! Orchestrele și Corurile Radio România vă prezintă, la început de primăvară, “oferta muzicală” de neratat pentru ultimele 3 luni de stagiune (aprilie-iunie 2016).

Turneul național “Pianul Călător” (ediția a VI-a) prezentat de pianistul Horia Mihail și derulat sub titlul “Romantic Exclusiv. Chopin”, pianista româncă de talie internațională Karina Șabac care va concerta sub bagheta dirijorul olandez Marijn Simons, mult apreciatul pianist Dan Grigore care va interpreta Rachmaninov – Concertul nr. 2 pentru pian şi orchestră, sub conducerea muzicală a dirijorului rus Misha Katz sunt doar câteva dintre evenimentele ultimei perioade de stagiune la Sala Radio, pe care ați regreta dacă le-ați pierde!

De asemenea, sunteți invitați la concertul “Piazzolla – o poveste autentică” cu Analia Selis – voce, Răzvan Suma – violoncel, Mariano Castro – pian, Rafael Butaru – vioară și Omar Massa – bandoneon, pianistul Matei Varga vă propune o Seară Brahms, Concertul în re major pentru vioară şi orchestră de Ceaikovski va fi interpretat de violonistul Gabriel Croitoru, iar violonista Sarah Nemţanu, cea care a înregistrat partitura solistică în celebra peliculă “Concertul” (regia: Radu Mihăileanu) va reveni pe scena Sălii Radio pentru a cânta Brahms.

Aşadar, pentru a fi siguri că nu pierdeţi cele mai importante evenimente muzicale ale lunilor aprilie-iunie 2016, vă propunem, începând de miercuri, 9 martie, abonamentele pentru ultimele 3 luni de stagiune la Sala Radio.

Vă aşteptăm la casa de bilete din strada General Berthelot 60-64. Pentru detalii puteţi contacta casa de bilete la telefon: 021-303.14.28 sau 021-314.68.00.

Programul este :

  • de luni până vineri, între orele 9.00-18.00 ;
  • în zilele de concert/spectacol din timpul săptămânii : 09:00-20:00 ;
  • în zilele de concert/spectacol din weekend : 09:00-12:00 şi 15:00-20:00 (casa este închisă sâmbătă şi duminică în zilele fără concert).

Abonamentele sunt valabile la toate concertele şi recitalurile din stagiunea Orchestrelor şi Corurilor Radio, cu excepția concertelor Orchestrei de Muzică Populară Radio.

Preţurile la abonamente (perioada aprilie-iunie 2016):

– Abonamente de acces:

– categoria I – 445 lei
– categoria a II-a – 356 lei
– categoria a III-a –267 lei

– Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenţi)

– categoria I redus – 267lei
– categoria a II-a redus – 214 lei

Biletele şi abonamentele pentru evenimentele Orchestrelor şi Corurilor Radio se achiziționează on-line doar prin reţeaua Eventim (www.eventim.ro).

Abonamentele de acces cu preţ întreg sunt disponibile şi pe www.eventim.ro, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărturești, Humanitas și la casa de bilete a Sălii Radio. Cele cu preţ redus se pot achiziţiona numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie şi a cărţii de identitate. 

Pentru alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio vă rugăm să consultaţi site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.