AMBASADA SUA LA BUCUREŞTI LANSEAZĂ CONCURSUL VIDEO ONLINE «ANTREPRENORUL LUNII»

Ambasada Statelor Unite ale Americii, în parteneriat cu TechLounge, anunţă lansarea concursului video online #AntreprenorulLunii, care se va desfăşura timp de 10 săptămâni, în perioada 14 martie-19 mai. Scopul concursului este să crească numărul tinerilor români care au cunoştinţe despre antreprenoriat şi să promoveze exemple de practici antreprenoriale. În fiecare săptămână, un norocos câştigător al concursului va obţine un premiu de 100 de dolari pentru ideea antreprenorială înscrisă în concurs prin intermediul unui clip video.
            În fiecare săptămână, de luni până vineri, TechLounge va publica un clip video de 1-2 minute pe pagina de Facebook Innovation Labs, la: https://www.facebook.com/ILabsRo.
            Fiecare clip video îl va avea drept protagonist pe unul dintre „Antreprenorii lunii” (EOM) desemnaţi de Ambasada SUA în 2015, care îşi va prezenta afacerea şi va adresa tinerilor „Întrebarea săptămânii”.
            Persoanele care locuiesc în România şi au împlinit 18 ani sunt invitate să participe la concurs:
 
1.     Filmând un scurt clip video cu ei răspunzând la „Întrebarea săptămânii”
2.     Publicând clipul video pe profilul personal de Facebook
3.     Folosind în postare hashtag-urile „AntreprenorulLunii şi #numele
 
În fiecare vineri, se selectează un câştigător/ o câştigătoare pe baza comentariului său video. La finalul concursului, toţi câştigătorii vor fi invitaţi la o recepţie dedicată antreprenoriatului, organizată la Bucureşti şi se va selecta un câştigător al Marelui Premiu.
Mai multe informaţii şi regulamentul complet al concursului, la: www.antreprenorullunii.ro.
Mai multe informaţii despre programele de antreprenoriat ale Ambasadei SUA la Bucureşti, la:http://romania.usembassy.gov/antreprenorullunii.html