Cadastrul pe înţelesul tuturor, dezbatere marca Antena Satelor

Cadastrul afisRadio România Antena Satelor, în colaborare cu Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Timişoara, lansează joi, 17 martie, de la ora 15:00, dezbaterile publice la nivel naţional cu tema Cadastrul pe înţelesul tuturor – nouă chiar ne pasă! Evenimentul, organizat în Aula Magna a Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului, face parte din acţiunea generală Cadastrul şi rolul acestuia în economia de piaţă, cu aplicabilitate în domeniul administraţiei publice locale.

Acestei iniţiative a Antenei Satelor şi a Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului Regele Mihai I al României din Timişoara li s-au alăturat Centrul PIFCA Timişoara, AEF România precum şi Revista Fermierului.

Dezbaterile privesc aspecte precum: înregistrarea imobilelor în cartea funciară sau anii 2018 sau 2020, borne de hotar privind subvenţiile acordate prin Single Area Payment Scheme – Schema de plată unică pe suprafaţă (SAPS), implementată în Uniunea Europeană. Posibile soluţii pentru ca subvenţia să nu fie pierdută de ţăranul român.

Sunt invitaţi toţi cei care înţeleg să aducă un plus de valoare prin efortul lor, indiferent că sunt studenţi, profesori, specialişti, responsabili din domeniu sau domenii conexe, mass-media şi orice alte persoane.

Înscrierile se fac pe email: cadastrulpeintelesultuturor@gmail.com.