„Eu aleg România” – 100 de poveşti de aur ale sportului românesc

La 1 decembrie 2018 se împlinesc 100 de ani de la făurirea României Mari.

În fiecare an, Radio România Regional îţi prezintă cel puţin 100 de motive să spui Eu aleg România. În anul 2014, am vizitat 100 de locuri de vis ale României, în 2015, am redescoperit împreună 100 de români pentru istoria lumii ,din ştiinţă şi cultură. Anul acesta, din 18 aprilie, Reţeaua studiourilor regionale Radio România te provoacă din nou să ne redescoperim valorile prezentând 100 de poveşti de aur ale sportului românesc, 100 de sportivi sau echipe care au făcut să răsune imnul ţării noastre la marile competiţii internaţionale.

Fiecare sportiv are o poveste în spatele căreia se află ani de muncă, sacrificii şi perseverenţă în dorinţa de a fi cel mai bun, iar poveştile lor de succes le vei afla ascultând programele studiourilor regionale din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Iaşi, Reşiţa, Timişoara şi Târgu Mureş sau vedea pe site-ul eualegromania.ro, pe site-urile studiourilor regionale şi pe paginile acestora de Facebook şi Twitter.

Zeci de ore de filmare şi înregistrări audio realizate de 8 echipe de producţie ale studiourilor regionale din toată ţara, mărturii şi imagini inedite culese pentru a ilustra drumul campionilor români care au cucerit lumea, sunt doar câteva ingrediente ale reţetei celor 100 de rubrici audio ce vor fi difuzat  de 3 ori pe zi în programele studiourilor regionale, sau ale celor 100 de filme de prezentare găzduite pe canalul Youtube al campaniei sau pe paginile studiourilor regionale de pe reţelele de socializare.

Din 18 aprilie descoperă 100 de poveşti de aur ale sportului românesc în cadrul proiectului Eu aleg România!