Acţiune control trenuri în colaborare cu Poliţia TF

În această dimineaţă, Sucursala CFR Călători Craiova a organizat, cu sprijinul Poliţiei Transporturi Feroviare (TF), o acţiune de control trenuri, al cărei principal scop este descurajarea și combaterea călătoriei fără bilet, precum și evaluarea modului în care personalul feroviar îşi îndeplineşte atribuţiile de serviciu.

 Acțiunea s-a desfășurat pe secţia Roșiori Nord – Videle – București Nord și a vizat un număr de 8 trenuri (IR 1591; IR 1592; IR 1822; R 9001; R 9002; R 9302; R11002; R 9303). Dintr-un total de 5764 de călători transportaţi în trenurile controlate, a u fost identificați 564 de călători care se aflau în ilegalitate şi cărora le-au fost eliberate bilete cu suprataxă .

 Acțiunile de control se desfășoară la nivelul întregii rețele feroviare şi fac parte din campania CFR Călători pentru a STOPA furturile de orice fel.

 Mulțumim Poliției TF pentru sprijinul de astăzi și de la toate acțiunile în care sunt împreună cu noi.

  

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.