Moment stânjenitor în timpul inspecţiei unor performante vehicule militare de către Vladimir Putin

Încercarea de a dovedi superioritatea echipamentului militar al Rusiei s-a soldat astăzi cu un eşec, după ce mânerul portierei unui jeep a cedat exact în momentul în care preşedintele Vladimir Putin inspecta vehiculul. Liderul de la Kremlin participa la prezentarea unor maşini militare parcate în faţa reşedinţei sale din staţiunea Soci, printre care o camionetă UAZ Patriot, de producţie autohtonă, echipată cu artilerie grea.
Când preşedintele a încercat să deschidă portiera din faţă, aceasta a rămas blocată. Un oficial militar care făcea parte din delegaţie i-a sărit în ajutor, dar fără folos, pentru că mânerul s-a rupt.  Liderul rus a schiţat un zâmbet, în timp ce delegatul a aruncat grăbit mânerul în maşină, prin geamul deschis. Putin a continuat să inspecteze celelalte vehicule, dar nu s-a urcat la bordul lor, informează trimisul Reuters.
Preşedintele rus a participat în ultimele zile la Soci, la mai multe întâlniri cu reprezentanţi ai industriei de armament. Intervenţia militară din Siria a revigorat interesul pe plan mondial pentru achiziţionarea de armament rusesc.

Sursa: REUTERS

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=rajbEs1NpTA[/youtube]